Referanslarımız


Referanslarımız İçin Lütfen Bizimle İletişime Geçiniz.

d2@d2.com.tr 0212 2201032




Şile’de bulunan Tarihi Kumbaba Oteli kablosuz internet sistemi 8 adet Ruijie dış ortam ve 3 adet iç ortam access point ile kurulmuştur. 500 Kullanıcı Dolpway Firewall Hotspot 5651 loglama ürünümüz ile kullandıkları Akınsoft Otel Yazılımı entegrasyonu başarı ile tamamlanmıştır.


Rize Belediyesi ve ilçe belediyelerine ait park ve bahçelerde açık alan dolpway hotspot ve 5651 loglama sistemi kurulumu başarı ile tamamlanmıştır.


Merinos Halı G.Antep’te bulunan fabrikası ve buraya bağlı 3 lokasyonun 1200 kullanıcılı Samsung SCM ile ip telefon iletişim ağları kurulmuştur.


Aldatmaz Otomotiv AŞ. telefon santrali tercihini Alobulut santraldan yana kullanmıştır. 60 Abone bulut santral hizmeti Gigaset dect ve Yealink ip telefonlar ile sağlanmıştır. Müşteri talebi doğrultusunda Alobulut santralimizde yazılım geliştirmeleri müşteriye özel olarak yapılmıştır.


Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları Personel Eğitim Birimleri İstanbul ve Kahramanmaraş şubelerinden sonra Yozgat Personel Eğitim Merkezi’de tercihini bizden yana kullanmıştır. 1 adet omurga switch, 4 adet kenar switch, 72 adet Ruijie access pointler ile internet ağı sağlanmıştır.  500 kullanıcı  dolpway firewall hotspot 5651 loglama ürünümüz ile kullandıkları personel yazılımı entegre edilmiş güvenli bir internet sağlanmıştır.


Perotti Home markası ile bilinen Sefa Züccaciye yeni plazasında tüm internet, sunucu ve ip telefon sistemlerinde bizleri tercih etmiştir. Sunucu sanallaştırma tarafında  tek sunucu üzerinde 2 adet sanal sunucu kurulmuştur. Sunucuların imaj yedekleri güvenli bir şekilde alınmaktadır. İnternet sistemlerinde Ruijie access point ve switchler ile dolpway firewall ile siber güvenlikleri sağlanmıştır. Telefon santrali olarak Alobulut santralimizi tercih etmişlerdir.


D2 Bilgi Teknolojileri Hab. Yazılım. Güv. Sistemleri Tic. Ltd.Şti

Şenlikköy Mah. Ay Sk No:6/1 Florya / Bakırköy / İstanbul

0212 2201032

d2@d2.com.tr