PfSense Firewall Destek ve Kurulum

Pfsense Profesyonel Destek Hizmeti

AÇIK KAYNAK GÜVENLİĞİ

PfSense ®  firewall yazılımını kullanan binlerce işletmelerin verdiği güçle , hızla dünyanın en güvenilir açık kaynaklı ağ güvenliği çözümü haline geliyor .

Kaynaktan Profesyonel Yardım Alın
PfSense ® yazılımını en iyi bilen ekipten destek alın. D2 Bilgi Teknolojileri,  pfSense kurulumu ve yapılandırma sorunu konusunda size yardımcı olacak en bilgili ve yetenekli kişilere sahiptir.  Destek ekibimiz  güvenlik duvarı uygulamasını kapsayan uçtan uca çözümler sunmak için sizleri bekliyor.

Bir ağ uzak konumlara ve harici bileşenlere uzandığında bu zorluklar çoğalır. Hem teknoloji hem de iş gereksinimlerini karşılayan karmaşık bir ağ tasarlamak ve dağıtmak, her zaman çok yüksek düzeyde ağ uzmanlığı gerektirir.

D2 Bilgi Teknolojileri profesyonel destek  hizmetlerini  yönetmek için en iyi bilgi birikimine sahiptir.

D2 Bilgi Teknolojileri ® profesyonel pfsense Destek Hizmetleri, yüksek kaliteli, işe hazır bir ağ tasarlama ve oluşturma konusunda kapsamlı ağ uzmanlığı sağlayarak, personeli tutma ihtiyacını azaltabilir veya ortadan kaldırabilir. Gereksiz yere network sistemlerine para vermektense PfSense ile en ideal bütçelerle güvenliğini sağlayabilrsiniz ve bunun için D2 Bilgi Teknolojilerinden en iyi desteği alabilrsiniz.

PfSense® üzerine kurulu ağ stratejilerine sahip işletmeler için, D2 Bilgi Teknolojileri Professional Servis, ortaklık için eşsiz bir seçimdir.  D2 Bilgi Teknolojileri Professional Servis, bütçeyi bozmadan yüksek kaliteli güvenli ağ sstemleri krumak için en iyi çözüm sağlayan firmalardandır.

DANIŞMANLIK ve uygulama hizmetleri

Yeni, büyük orta ve küçük  ölçekli firmalar için, müşteriler genellikle uçtan uca bir uygulama için bizimle etkileşime girer. Biz gereksinimleri toplama, çözüm tasarımı, kurulum desteği, entegrasyon konusunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Firewall Dönüşüm Hizmetleri

Olan firewall sistemini PfSense yazılımına dönüştürmek isteyen mevcut bir güvenlik duvarına sahip müşteriler için, pfSense yazılımınızı mevcut güvenlik duvarı ürününüzün ayarlarına uyacak şekilde yapılandırabiliriz.

Yönetilen Yükseltmeler

Yazılım yükseltmeleri genellikle beklenmedik zorluklar, önemli risk ve plansız kesinti sunar. Yüzlerce üretim seviyesi yükseltmeyi yönetiyoruz ve zamanla, bu, müşterileri pfSense yazılımının en son sürümüyle güncel tutmak için kapsamlı bir dizi en iyi uygulama geliştirmemize yardımcı oldu.

Ağ Güvenliği Danışmanlığı

İç ağınızın ve sistem güvenlik kontrollerinizin güvenlik duruşunu değerlendirmek amacıyla kapsamlı bir güvenlik açığı değerlendirmesi yapabilir. Ağ içindeki her cihaz yapılandırma arka kapılar için değerlendirilir, Truva atları, kötü amaçlı yazılım, ve dışarıdan saldırılara ve müdahalelere yol açabilir, bu gibi durumlara maruz kalmamak için D2 Bilgi Teknolojileri ile birlikte çalışabilirsiniz.

Eğitim

D2 Bilgi Teknolojileri, PfSense  ve hizmetleri hakkındaki bilginizi artırmak için derinlemesine kurslar sunar . PfSense yazılımı ile ilgili tek yetkili eğitimi sunuyoruz. Personelinizin güvenlik becerilerini korumak veya geliştirmek veya müşteri memnuniyetini artırmak için son derece uzmanlaşmış destek sunmak gerektiğinde, D2 Bilgi Teknolojileri en iyi seçimdir.

Yardıma Mı İhtiyacınız Var?  Size özelleştirilmiş bir teklif sunabiliriz.

Bize 0212 220 10 den ulaşabilir veya whatsap üzerinden bize anında ulaşabilirsiniz.

D2 Bilgi Teknolojileri Hab. Yazılım ve Güv. Sistemleri

D2 BİLGİ TEKNOLOJİLERİ HAB. YAZILIM VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ

Şenlikköy Mah. Ay Sk No:6/1 Florya / Bakırköy / İstanbul

0212 220 10 32
0212 220 10 43
d2@d2.com.tr