Uzaktan Çalışma



Uzaktan Çalışma

Uzaktan çalışma ihtiyacı , Dünya’da yaşanan corona virüs salgını ile ilgili diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de salgın ile mücadele kapsamında birçok kurum,kuruluş ve özel sektör firmaları uzaktan çalışma , yarı zamanlı çalışma , kısmi personel ile çalışma yada tamamen kapatma gibi kararlar aldılar. Alınan tedbirler doğrultusunda evden çalışma sağlıklı bir yöntem haline geldi. Elbette önce sağlık diyoruz ve uzaktan çalışma önerilerimizden biraz bahsetmek istiyoruz.

Güvenli Bir Bağlantı İle Uzaktan Çalışma

Ofisinize konumlandıracağımız dolpway firewall cihazımız ve üzerinde oluşturulacak olan şifreli tüneller (VPN) oluştururuz. Her kullanıcı bilgisayarı yada mobil cihazına kurulacak olan  kullanıcı yazılımı ile sizi internet üzerinden güvenli bir şekilde ofisinize bağlayabiliriz. Dolpway ile güvenli bir bağlantı sağladıktan sonra , sanki ofis içerisindeymiş gibi tüm sunucularınıza(server) yada diğer ağda olup bağlantı sağlamak istedğiniz tüm cihazlarınıza rahatlıkla erişebilirsiniz. Böylelikle sizde #EvdeKalarak sağlığınız için tedbir almış ve mücadeleye destek vermiş olursunuz.

Uzaktan Çalışmaya Uygun Santral

Ofisinize kurumsal hatlarınız üzerinden gelen çağrılarınızı cevaplamak ve çağrı kaybetmek istemiyorsanız , size alobulut ile çözüm sunabiliriz. Gelen çağrılarınıza karşılama anonsları çıkarır , tek tuş ile yönlendirmeler yaparak evinize yada evlerinize konumlandıracağımız birer ip telefon vasıtasıyla çağrılarınızı evdeki telefonlara düşürebiliriz. Cevapsız çağrılarınızı mail atabiliriz. Dilerseniz sizi arayanları sesli mesaj sistemine göndererek sesli mesaj bırakmalarını sağlayabilir ve mesajların size mail olarak gelmesini sağlayabiliriz.

Farklı Uzaktan Çalışma Yöntemleri

İşletmenizde alt yapı ve çalışma şekilleri farklı olabilir.  Yukarıda bahsettiğimiz yöntemler haricinde size özel yada sizin çalışma şeklinize uygun farklı çalışma yöntemleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sizde işletmenizde ihtiyaç duyduğunuz evden çalışma konusunda bizden hizmet alabilirsiniz. Sizlere sadece bilgisayar ağınıza bağlantı sağlama yada sadece telefon ile ilgili tek yönlü çözüm değil tüm iletişiminizi kapsayacak alternatiflerimiz vardır. D2 Bilgi Teknolojileri olarak müşterilerimize bu bağlamda çözümler sunuyoruz. Bizimle aylık bakım ve teknik destek anlaşmaları yapan mevcutta bizimle çalışan müşterilerimize bu hizmetlerimizden ücretsiz faydalanma imkanları sunduk . Sizde dilerseniz bizimle aylık teknik destek anlaşması yaparak birçok konuda maliyetlerinizi düşürebilirsiniz.




Gigaset MultiCell Dect Sistem eğitimlerimizi tamamlayıp , yetkinlik sertifikamızı aldık. Gigaset N720 ve N870 Ip Pro ürünlerinin satış ve kurulumlarını yapmaktayız.


Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları Personel Eğitim Birimleri İstanbul ve Kahramanmaraş şubeleri dolpway hotspot ve 5651 loglama çözümleri ile kursiyerlerine güvenli bir internet sağlamaktadır.


Derya Öncü Kolejleri Üsküdar ve Çekmeköy okullarında ağ güvenliğinde dolpway network security tercih etmiştir.Şubeler arasında VPN bağlantıları yapılarak üzerinden veri ve ses trafiği akışı güvenli bir şekilde sağlanmaktadır.


Mim Hotel , tüm otel içerisinde kullanılan internet , telefon santrali , sunucu , kamera ve bilgisayar tarafındaki tüm işlemlerinde bizi tercih etti. Bu projede birlikte çalıştığımız BSM Teknik Proje Murat Bey’e ve ekibine teşekkür ederiz.


Silk & Cashmere mevcut kullandığı analog telefon santralinden vazgeçerek alobulut sistemimize başarılı bir şekilde geçiş sağlamıştır. Tüm telekom hatları VOIP üzerine taşınarak , şubeler ve merkez ofis kendi arasında ücretsiz görüşmektedir.


Bilkent Holding bünyesinde bulunan teknokent olan Cyberpark Ankara merkez ofis , açık alan ve konferans salonlarında dolpway hotspot ve 5651 loglama sistemi kurulumu başarı ile tamamlanmıştır. CyberPark Emre Bey ve Tufan Bey’e ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.


facebook/d2bilisim
facebook/d2bilgitekno

instagram/d2bilgiteknolojileri
instagram/dolpwaynetworksecurity


D2 Bilgi Teknolojileri Hab. Yazılım. Güv. Sistemleri Tic. Ltd.Şti

Şenlikköy Mah. Ay Sk No:6/1 Florya / Bakırköy / İstanbul

0212 2201032

d2@d2.com.tr